Prachtkat Corben

Prachtkat Corben

Voor het eerst komt een hoogbejaarde heer langs. Dan heb ik het niet over zijn baasje, maar over de kater Corben. Die stamt zelfs nog uit de vorige eeuw: op 5 mei 1996 is hij geboren.
Prachtkat: Lappenpoppen

Prachtkat: Lappenpoppen

De volgende klant komt met twee grote vervoerstassen binnen. Ze is nieuw en ze heeft haast. En ze heeft twee katten bij zich. Of die geschoren kunnen worden, want haar echtgenoot is allergisch voor de katten.
Prachtkat Max

Prachtkat Max

Max Is een Brits Langhaar. Hij komt hier vandaag kennismaken met de trimsalon. En nu hij er toch is, willen zijn baasjes graag dat zijn kraag iets wordt ingekort.
Prachtkat Misty!

Prachtkat Misty!

Misty is een Pers van drie jaar en komt voor het eerst in de trimsalon. Ze vindt het erg spannend, maar met rust en aaien, kroelen en afleiden gaat het kammen prima.
Prachtkat Doerak!

Prachtkat Doerak!

Doerak is geen kat die ondeugend is of kattenkwaad uithaalt, maar een Pers die nieuwe dingen een beetje eng en spannend vindt.
Prachtkat Josephine!

Prachtkat Josephine!

Een deftige dame wordt per draagmand de trimsalon binnengebracht. Haar personeel doet de deksel open en haalt deze kruising Brits Korthaar x Siamees er voorzichtig uit.

Algemene voorwaarden

Jos hilsbrand van PrachtKat

Over Jos Hillebrand

Ik ben Jos Hillebrand. Ik woon samen met Yoshi en Yannick in Doetinchem, in de Gelderse Achterhoek.

Ik heb altijd katten gehad en ik vind ze fascinerend. Daarom ben ik mijn bedrijf Prachtkat gestart. Ik hoop daarmee het welzijn van de kat waar dat nodig is te verbeteren en zijn baas en/of baasjes meer informatie te geven over zijn prachtige huisdier. Dit doe ik onder meer door professionele vachtverzorging en door advies te geven bij kattengedragsproblemen. Want de schoonheid van een kat zit van binnen én van buiten!

Search