Trimmen in Lelystad

Gestopt als trimster in Lelystad.

Na bijna tien jaar ben ik per 1 januari 2023 gestopt met katten trimmen in Lelystad. Onderstaande dierenartsenpraktijken hebben voor mij een waardige opvolgster.

Voor de klanten van Dierenartsenpraktijk Lelystad is dat Inge Hansen, tel. 06 – 15 66 90 38, www.kattentrimsalon-minoes.nl, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor de klanten van Uw Dierenarts is dat Michele Kok, tel. 06 – 49 21 91 98, www.kattentrimsalonnosey.nl, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Jos hilsbrand van PrachtKat

Over Jos Hillebrand

Ik ben Jos Hillebrand. Ik woon samen met Yoshi en Yannick in Doetinchem, in de Gelderse Achterhoek.

Ik heb altijd katten gehad en ik vind ze fascinerend. Daarom ben ik mijn bedrijf Prachtkat gestart. Ik hoop daarmee het welzijn van de kat waar dat nodig is te verbeteren en zijn baas en/of baasjes meer informatie te geven over zijn prachtige huisdier. Dit doe ik onder meer door professionele vachtverzorging en door advies te geven bij kattengedragsproblemen. Want de schoonheid van een kat zit van binnen én van buiten!