Coontime Blog

Nieuw Jasje

Nieuw jasje

Yannick heeft gehoord dat It’s Coontime! een nieuw uiterlijk krijgt. Nu is hij helemaal van slag!

Dorst

Dorst

Het was een hete zomer dit jaar. Heet weer maakt extra dorstig. Dat geldt voor mens, dier en plant. Ook de Maine Coons van Jos hebben de afgelopen tijd extra veel water gedronken. Yoshi doet dat op een heel andere manier dan zijn broer Yannick.

Stukje voor stukje

Stukje voor stukje

We hebben een heerlijke winter gehad, mijn broer Yoshi en ik. Waarom? Omdat ons baasje Jos haar oude hobby heeft opgepakt: legpuzzels maken. De zolder ligt vol met dozen met oude puzzels, maar laatst zag ze in een winkel een prachtige puzzel. Geen rechthoekige met een landschap, maar eentje met katten erop én in de vorm van een kat. Tja, als kattenliefhebber kun je dan niet zomaar voorbij lopen.

Jarig!

Jarig!

Hiep hiep hiep hoera! Yoshi en Yannick vieren feest. Ze zijn vandaag tien jaar geworden. Hun hoofd personeel heeft hen deze dag flink verwend!

Wereldkatten

Wereldkatten

Het was genieten van al die mooie katten die van heinde en verre naar Rijswijk waren gekomen, maar de allermooiste katten wonen bij Jos thuis.

Jos hilsbrand van PrachtKat

Over Jos Hillebrand

Ik ben Jos Hillebrand. Ik woon samen met Yoshi en Yannick in Doetinchem, in de Gelderse Achterhoek.

Ik heb altijd katten gehad en ik vind ze fascinerend. Daarom ben ik mijn bedrijf Prachtkat gestart. Ik hoop daarmee het welzijn van de kat waar dat nodig is te verbeteren en zijn baas en/of baasjes meer informatie te geven over zijn prachtige huisdier. Dit doe ik onder meer door professionele vachtverzorging en door advies te geven bij kattengedragsproblemen. Want de schoonheid van een kat zit van binnen én van buiten!