Coontime Blog

Hee… Snotneus!

Hee… Snotneus!

Yoshi heeft opeens iets aan zijn neus hangen. Brrr, het lijkt wel snot. En het gaat ook maar niet over. Tijd voor een bezoekje aan de dierenarts.

Likken & slikken

Het is wonderlijk hoeveel woorden mensen hebben om drank en drinken te beschrijven. Katten hebben daar eigenlijk maar twee woorden voor: likken en slikken.

Vogels blij met kattenhaar

Vogels blij met kattenhaar

Het was een vrolijke bedoening dit voorjaar in de tuin. Ons baasje Jos had namelijk weer eens wat verzonnen. Als kattenkapper komt ze veel bij katten thuis. Daar heeft ze na een uurtje kammen of scheren een zak vol met kattenharen verzameld. Die laat ze achter bij de baasjes. In het voorjaar heeft ze daar nog een tip bij: stop de haren in een houder voor mezenbollen of in een sinaasappelnetje of zo en hang het op in de tuin.

Nieuw Jasje

Nieuw jasje

Yannick heeft gehoord dat It’s Coontime! een nieuw uiterlijk krijgt. Nu is hij helemaal van slag!

Jos hilsbrand van PrachtKat

Over Jos Hillebrand

Ik ben Jos Hillebrand. Ik woon samen met Yoshi en Yannick in Doetinchem, in de Gelderse Achterhoek.

Ik heb altijd katten gehad en ik vind ze fascinerend. Daarom ben ik mijn bedrijf Prachtkat gestart. Ik hoop daarmee het welzijn van de kat waar dat nodig is te verbeteren en zijn baas en/of baasjes meer informatie te geven over zijn prachtige huisdier. Dit doe ik onder meer door professionele vachtverzorging en door advies te geven bij kattengedragsproblemen. Want de schoonheid van een kat zit van binnen én van buiten!